Calvin Klein badedragt

Smukke Calvin Klein badedragter

Lige siden slutningen af 1970érne, har det amerikanske undertøjs brand Calvin Klein, været et meget anerkendt brand. Enkelthed, lange bløde linjer og brede skuldre har lige siden starten, været et af kendetegnene, for de mange skønne designs.

Det gælder også for de mange badedragter, som brandet gennem tiden, har designet. I Calvin Kleins store sortiment finder du et hav af farverige badedragter, som alle har mange forskellige og spændende muligheder. Foretrækker du en elegant og klassisk badedragt, eller leder du efter en lækker badedragt, som er designet i en bred palette af flotte farver og skønne pasformer? Så finder du det helt perfekte fit med en badedragt fra Calvin Klein.

Her hos NetLingeri.dk finder du et bredt udvalg af mange forskellige badedragter fra det amerikanske modebrand Calvin Klein. Uanset om du foretrækker en elegant, klassisk og ensfarvet badedragt. Eller om du hellere vil have en badedragt, der skiller sig ud med sæsonens nyeste snit og moderne farver.

Enkelt og minimalistisk design

De fleste kvinder har på et eller andet tidspunkt i deres liv, stiftet bekendtskab med det amerikanske brand Calvin Klein. Enten i form af lækkert undertøj, nattøj eller som forskelligt badetøj. Heriblandt måske endda også badedragter. Calvin Klein er minimalistisk, klassisk og sporty design. Dette gælder også, når det handler om de mange flotte badedragter.

Som med langt de fleste produkter fra Calvin Klein, er de fleste badedragter ikke badedragter, som umiddelbart får den helt store opmærksomhed. Det er et strømlinet og enkelt design, som ikke formår at stjæle alt opmærksomhed. Til gengæld er det badedragter, som har en absolut komfortabel pasform, der også er produceret i særdeles gode kvalitetsmaterialer.

Designet på Calvin Klein badedragter er kendt for sit sporty og elegante udseende. Badedragterne er derfor helt perfekte til kvinden, som godt kan lide at have aktivitet og bevægelighed i fokus - også når hun tager en svømmetur i havet eller poolen.

Badedragter til den stilrene og moderne kvinde

Hos Calvin Klein har der altid været et stort og stærkt fokus på moderigtigt design. Det gælder også for de mange forskellige CK badedragter, som brandet designer. Når du skal finde den perfekte badedragt, er der dog enkelte ting, som er værd at være særlig opmærksom på:

Beskæringen på en badedragt er der ofte stor forskel på. Enten er beskæringen på badedragten meget høj, disse bruges specielt af konkurrencesvømmere. Eller også er badedragten designet med en lav beskæring, som specielt er gode til kvinder, der ikke vil vise alt for meget hud.

Ryggen på badedragten kan også have mange forskellige snit. Enten med en U-formet ryg som enten er høj eller lav. Eller en ryg med racerback, som vil sige at være med en krydsning på ryggen. En badedragt fra Calvin Klein med racerback, er designet med en ekstra tætsiddende pasform. Det sikrer, at badedragten bliver siddende, mens du svømmer. De mange badedragter fra Calvin Klein er designet med brede stropper. De brede stropper på badedragten er med til at give dig en god støtte og en behagelig komfort. Dette giver også badedragten et sporty look.

Badedragt med synligt logo

Med en badedragt fra Calvin Klein, er du næsten aldrig i tvivl om, hvorfra badedragten kommer. Calvin Klein som er kendt for deres mange ikoniske produkter, dekorerer oftest deres velkendte logo, så det kan ses. Det gælder også for badedragterne, hvor næsten alle modeller er dekoreret med et synligt Calvin Klein logo. Enten som et print på brystet, på ryggen eller på de brede stropper.

Her på siden finder du et stort udvalg af de mange lækre badedragter fra Calvin Klein. Uanset om du leder efter den helt enkle ensfarvede badedragt, eller om du er på udkig efter en af de mere farverige og sporty modeller. Find din nye Calvin Klein badedragt her hos NetLingeri.dk.