Femilet BH

Alle BH'erne fra Femilet er fra et dansk lingeri mærke hvor kendetegnet for alle BH'erne er at de har en super flot pasform og sætter pris på høj funktionalitet og bevægelsesfrihed.  Her kan du finde alle vores lækre BH'er fra Femilet til fornuftige priser, hvor designet er kombineret med lækre blonder af feminine detaljer på alle BH'erne.  Hos Femilet værdsætter man alle de forskelligheder som kvinder har og det kommer til udtryk i deres design. Femilet er velvære indefra.

Vi har også et kæmpe udvalg af andet undertøj fra Femilet. Se Femilet Basic som er hele BH basis serien fra Femilet eller Femilet Mode  som er hele vores sæson serie af BH'er fra Femilet.

Læs mere om vores BH'er fra Femilet her

Femilet er et dansk produceret mærke som sætter stor pris på kvalitet og funktionalitet i deres produktion af deres BH’er. Priserne er også så alle kan være med og man ser ofte at der findes gode tilbud på de fleste BH’er fra Femilet. Det gælder naturligvis også hos Netlingeri.dk

Femilet BH’er i alle størrelser


Hos Netlingeri.dk har vi et godt udvalg af de forskellige størrelser af BH’er fra Femilet. Her finder du BH’erne i de helt små skålstørrelser helt ned fra str. 70A og op til de store skålstørrelser som str. 90F og 75G.