Chantelle minimizer

Med en Chantelle minimizer får du en BH, som får dine bryster til at syne mindre. Har du en stor barm er en Chantelle Big-Cup BH det helt rigtige valg, da BH’en mindsker barmens volumen samt giver en god støtte.

Stort udvalg af Chantelle minimizer

Med en Chantelle minimizer får du en BH, som får dine bryster til at syne mindre. Har du en stor barm er en Big-Cup BH det helt rigtige valg, da BH’en mindsker barmens volumen samt giver en god støtte.

Her på siden finder du et bredt sortiment af Chantelle minimizer som både du og dine bryster vil elske at bære. De er alle produceret i gode og faste materialer. Big-Cup fra Chantelle leveres op til H-I skåle. Er du på udkig efter en Chantelle minimizer BH, så finder du her på siden et stort sortiment af de populære Big-Cup BH’er fra det franske lingerimærke.

Minimizer BH fra Chantelle for den bedste pasform

Bløde former og perfekt støtte samt en mindskningseffekt med op til en hel skålstørrelse. Det er kendetegnet for en Chantelle minimizer BH. Lad dig overbevise af BH’ens moderne design og dens høje kvalitetsstandarder, som netop gør det til en absolut fornøjelse at have en Big-Cup BH på fra Chantelle. De højtsiddende og velformede skåle sørger for en komfortabel, blød og behagelig pasform. De komfortable bøjler sørger derudover også for en optisk mindskning af brystet uden at klemme. Det behagelige materiale og de sømløse kanter giver dig en følelse af perfektion, når du bærer en minimizer fra Chantelle.

De søde blomster, blonder og andre fine detaljer som du finder på hver enkelt model, gør minimizer BH’er fra Chantelle til noget ganske særligt. De sømløse kanter gør minimizer BH’en næsten usynlig under din beklædning. Vælg en minimizer BH fra Chantelle til både hver dag og til festlige begivenheder. Lad dig overbevise af den innovative Chantelle minimizer kollektion, og du vil få en BH, som du aldrig vil ud af igen.

Søger du en BH som ikke klemmer og trykker?

Er du på udkig efter en aflastnings BH som hverken klemmer eller trykker, eller på anden måde er ubehagelig at have på? Så skal du tage og kigge nærmere på Chantelles minimizer kollektion. Med en Big-Cup BH fra Chantelle vil du opleve en fantastisk og behagelig bærekomfort. Chantelles minimizer er en aflastnings BH, som sørger for, at dine bryster får fuld støtte hele dagen samt, at de vil blive optisk mindsket.

Mindsk din barm med en Chantelle minimizer

Velvære starter fra det inderste lag. Udvid din undertøjsgarderobe med skønt lingeri i form af en Chantelle minimizer, der giver din barm en god støtte og et mindre udseende. De smarte BH’er giver dig et stærkt grundlag for dit velvære og giver dig støtte gennem hele dagen.

En hverdag hvor en stor barm kan komme i vejen, kan være udfordrende. Her kan en minimizer BH fra Chantelle være den rette hjælp, så du kan få det bedste ud af din hverdag. Det franske lingeribrand har stor fokus på komfort og velvære, så du ikke skal skænke dit undertøj en eneste tanke i løbet af dagen. Chantelle Big Cup minimizer er specifikt designet til at lette din byrde i hverdagen.

Stort udvalg af Chantelle minimizer BH med fokus på velvære

Form din barm med en Chantelle minimizer BH, der sikrer dig støtte i hverdagen. Den helt enkle T-shirt BH er perfekt under en T-shirt eller en tætsiddende trøje. Vælger du en model i farven nude, vil den ikke kunne ses gennem T-shirten. De er helt enkle og glatte, så du derfor nemt kan style dem med tætsiddende trøjer.

Vælger du en Chantelle Big-Cup BH med blonder og sløjfer, får du et mere feminint udtryk, der er forførende og elegant på samme tid. Hos os finder du et bredt udvalg af Chantelle minimizer BH’er, som dig med den fyldige barm, vil elske at bære hele dagen.