Chantelle trusser

Her finder du alle vores trusser, hipsters, og g-strenge fra mærket Chantelle. Find de populære Soft Stretch trusser og match trusserne med en BH fra det store udvalg af matchende Chantelle BH'er.

Chantelle trusser til enhver smag

I Chantelles store univers finder du også et bredt udvalg af trusser. Uanset om du er til forførende blonder, diskrete broderinger, hipsters, eller blot et par Chantelle trusser der bliver det ønskede sted, og samtidig ikke kan ses under tøjet. Så finder du her på siden et bredt udvalg af trusser fra det franske lingerimærke Chantelle. Find inspiration til dine nye Chantelle trusser her på siden og sammensæt dit favorit undertøjssæt med en matchende BH.

Søger du nye Chantelle trusser?

Enhver kvinde fortjener at føle sig velklædt under sit tøj i flotte og dejlige Chantelle trusser. Hos os finder du det smukkeste sortiment af trusser fra det franske lingerimærke, som du vil elske at have på både dag og nat. Du finder et bredt udvalg af typer der varierer fra g-strenge, hipsters, maxi og tai trusser. Find alt fra hvid til rød til sort med eller uden blonder i forskellige materialer. Trusser kan man ikke have for mange af i sin undertøjsskuffe, så hvorfor ikke udvide din garderobe med en eller flere par trusser fra Chantelle.

Chantelle udvider løbende deres sortiment og kommer med nye kollektioner. Og her på siden finder du altid de sidste nye modeller fra det franske lingeribrand.

Giv din bagdel et løft med et par trusser fra Chantelle

Man skal aldrig gå ned på undertøj – særligt trusser som vi tager et nyt par på af hver dag. De inderste dele er nemlig helt essentielt for dit samlede velvære. Både i form af pasform og materialer, men også fordi de holder styr på figuren. Et par Chantelle trusser giver nemlig din bagdel form, så den bliver løftet op og sidder godt under kjolen eller under bukserne. Hvor meget eller hvor lidt der skal løftes, afhænger naturligvis af hvilke type eller model Chantelle underbukser du vælger.

Trusse modeller fra Chantelle

Kollektionerne med Chantelle trusser er garant for de tre grunddesigns i form af de klassiske bomulds modeller, de mere vovede g-streng samt de lidt mere dækkende hotpants. Indenfor disse tre kategorier kan der vælges mellem mange forskellige designs og former. Det samme gælder farve- og designmæssigt, hvor du finder et stort udvalg af nuancer og toner. Du kan derved selv tage stilling til, om trusserne skal være helt enkle eller med udskæringer, blonder eller andre detaljer.

Kan man få for mange trusser?

Svaret er et klart Nej! Trusser er noget du bruger hver dag og langt de fleste kvinder hælder til at have forskellige typer trusser til ethvert behov og til enhver anledning. Du kan altid finde et par perfekte Chantelle trusser hos os, som vil passe til netop dine ønsker og behov.

Stort udvalg af Chantelle trusser?

Er det tid til at købe nye trusser? Så skal du tage og se nærmere på det forskelligartede udvalg af smukke Chantelle trusser til piger og kvinder i alle aldre. Både hvad angår designs og materialer. Alt sammen trusser som er perfekte til hverdags brug under et par bukser eller til festlige begivenheder under en kjole. Derudover finder du et bredt udvalg af mere vovede designs i kombination med de klassiske linjer.

Langt de fleste kvinder har en undertøjsgarderobe med forskellige typer af trusser, så man altid er dækket ind i forhold til humør og outfit. De forskellige designs af Chantelle trusser kan også mixes og matches med BH’er og andre overdele fra det franske lingeribrand. Så friheden ligger helt hos dig, når de underste lag skal sammensættes.

Hos os finder du et bredt sortiment af trusser og andet lingeri fra Chantelle. Med undertøj fra det franske mærke får du kvalitet, som vil holde sig pænt i lang tid og vask efter vask.

Se alt vores Chantelle undertøj
Se alle vores Chantelle BH'er