Missya badedragt

Smukke Missya badedragter

Med en lækker badedragt fra danske Missya er du sikker på at være med på den allernyeste og trendy bademode. Her på siden finder du en masse skønne moderigtige badedragter fra det skønne danske brand Missya som startede i 2003.

Når du skal vælge en af de smarte badedragter fra Missya handler det selvfølgelig om at finde en model som passer til dig. Men også om at finde en, som får dig til at føle dig godt tilpas, når du har den på. Badedragten skal have en god pasform og det er vigtigt at den sidder godt på din krop. Alle badedragter fra Missya er produceret i fine materialer, og alle med et moderne og trendy look. Missya er dansk mode til overkommelige priser hvor alle, uden tvivl kan være med.

Missya er god kvalitet til lave priser

Missya som er et dansk undertøjs mærke startede tilbage i 2003. Missionen for det danske brand var og er kvinders længsel efter mere luksus i hverdagen. Navnet MISSYA, som vi kender det, er derfor en sammentrækning af MISS YOU, som giver følelsen af længsel.

Missya udvikler skønne og feminine badedragter til priser hvor alle kvinder har en chance for at være med. Det danske brand prioriterer mode og trends meget højt, og du kan derfor altid være sikker på at være med på den seneste mode, med en badedragt fra Missya. Hver enkelt badedragt fra Missya er produceret i en lækker kvalitet så den altid føles rar at have på, uanset om du svømmer eller soler dig på stranden.

Missya er trendy mode på stranden

Gennem årtier har badedragter været mange kvinders foretrukne beklædning på de danske badestrande. Og med de super skønne og meget moderne badedragter fra Missya, forstår man også godt hvorfor. Missya er velvære, og Missya er velvære, hvor alle kvinder kan være med.

Der er ofte stor forskel på hvad din nye badedragt skal bruges til. Fælles for alle de skønne badedragter fra Missya er, at de alle er designet til at give dig den bedste støtte og komfort. Det gælder uanset om du svømmer i poolen eller om du solbader midt på stranden. Missya er produkter til den modebevidste kvinde som sætter en dyd i altid at være med på den nyeste bademode.

Vælg den helt rigtige størrelse badedragt

Når du skal til at vælge badedragt, er det vigtigt at du finder den helt rette størrelse. Skal badedragten være med push-up, med eller uden bøjle eller skal det være en badedragt med vatterede skåle. Uanset hvilken en slags du er på udkig efter, har Missya mange forskellige smukke badedragter.

Ønsker du ikke at bruge en formue på din badedragt. Måske vil du gerne have flere badedragter på en gang. Så fortvivl ikke. Alle de skønne badedragter fra Missya er alle i en prisklasse som betyder at du sagtens kan købe mere end en.

Pas godt på din Missya badedragt

Din badedragt er udsat for mange ting. Klor, sol, sand og salt er alt sammen hårde odds for din badedragt. Passer du til gengæld godt på din badedragt, vil den helt sikkert komme til at holde længere. Klor og salt er hårde for din badedragt, så sørg helst for at skylle det meste af når du kan komme til det.

Beskytter du din hud for solens skadelige stråler, bruger du sikkert også en god solcreme. Men solcreme er også en af badedragtens fjender, da det giver badedragten grimme skjolder og misfarvninger. Vask altid din badedragt i et mildt vaskemiddel, helst til kulørt tøj. Og undgå altid at tørre badedragten i tørretumbleren, varmen vil ødelægge de fibre som findes i din badedragt. Køb din badedragt fra det danske mærke Missya hos os og få en lækker badedragt  hvor god støtte og komfort altid er vigtig.