Missya bikini

Smykke Missya bikinier

Med en bikini fra det danske mærke Missya får du en bikini som med garanti vil vække opsigt. Hver enkelt bikini fra det danske mærke Missya er designet i moderigtige farver til en pris som gør at alle kan være med. Her på siden kan du finde et stort udvalg af de smukke bikinier fra det moderigtige brand Missya.

Skal du en tur på stranden, eller svømmehallen, så er det vigtigt at have en bikini på som du føler dig godt tilpas i. Det er vigtigt at den passer dig og at den formår at fremhæve de sider af dig som du ønsker. Dette gælder uanset om du er under eller over vandet. Alle bikinier fra Missya er produceret i skønne materialer som sikrer dig en god og behagelig komfort. Hver eneste dag. Det danske undertøjsmærke Missya startede tilbage i 2003 og har siden skabt smukt feminint undertøj og badetøj til attraktive priser, hvor alle kan være med.

Kvinde elsk dine former

Elsker du som mange andre kvinder heller ikke at hoppe i den lille bikini så snart sommeren viser sig fra den gode side. Det er ikke alle kvinder som er 100 procent klar til at hoppe i den lille bikini, og for mange kan det nærmest føles lidt grænseoverskridende. Det behøver dog ikke at være sådan, og med de mange smukke bikinier fra Missya, er der sikkert også en som passer helt perfekt til dig.

At finde den perfekte bikini handler i virkeligheden om at finde ud af hvilken slags bikini der passer lige præcis dig. Og så handler det om at finde en bikini som passer din kropstype bedst. Missya har designet en lang række smukke bikinier alle med øje for at fremhæve det bedste ved dig. En højtaljet bikini er for eksempel god til at støtte din mave. Den virker samtidig opstrammende, så du får en flot holdning når du har den på. Har du brug for at dine lår skal se lidt slankere ud, skal du gå efter en bikini som sidder højt over dine hofter.

Fyldige hofter og en fyldig bagdel er flot, men vil du gerne at det hele syner lidt smallere, skal du vælge en bikini som er skåret højt. Bikinien vil få dine ben til at se længere ud. Gå eventuelt efter de bikinier fra Missya, som har lodrette striber eller flotte mønstre, det får din numse til at virke smallere.

Sådan holder du din Missya bikini flot

Når du har fundet den perfekte bikini, har du sikkert også lyst til at bevare de smukke farver og den skønne pasform. Det er derfor vigtigt at du vasker bikinien på den helt rigtige måde. Undgår du at tage de særlige forholdsregler, vil din bikini miste farven og elasticiteten i stoffet.

Har du været en tur i havet eller poolen, er det vigtigt at bruger lidt tid på at skylle klor og salt af din bikini. Både klor og saltvand er hårde betingelser for din bikini, og slider meget på de fiberrige materialer. Ofte er der ved mange pools og strande, opsat små brusere hvor du hurtigt kan skylle både klor og saltvand af. Hvis ikke er du nødt til at vente til du kommer hjem.

Bruger du solcreme når du går i solen, kan denne også være hård kost for din bikini. Sørg i stedet for at smøre dig i solcreme inden du tager bikinien på. Når du vasker din bikini, skal du vaske bikinien på et skånsomt program i vaskemaskinen, og brug et mildt vaskemiddel gerne til kulørt tøj. Køb din skønne nye bikini fra Missya hos os og få en bikini som fremhæver det aller bedste ved dig.