Missya trusser

Smukke Missya trusser

Med et par trusser fra det danske mærke Missya får du en flot skøn trusse som sidder behageligt på din numse hele dagen lang. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige skønne trusser fra det danske mærke Missya. Når du skal vælge dine nye trusser fra Missya så er pasform og materiale to vigtige ting, som du ikke må glemme. Uanset om det er en tai trusse, en hipster model eller en string. En god pasform er nemlig grunden til om dine trusser bliver en succes eller ej.

Alle trusser fra Missya er designet i afdæmpede naturlige smukke farver som passer godt ind i enhver kvindes garderobe. Hver enkelt trusse er produceret i gode materialer, som alle føles meget behagelige på kroppen, og som du derfor nok aldrig kommer af med igen, når du først har prøvet et par.

Kender du Missya?Missya er et dansk undertøjsmærke som startede i 2003, og lige siden har det danske mærke været populært. Danske Missya udvikler skønt og moderigtigt undertøj til den moderne og prisbevidste kvinde, som altid gerne vil være med på den nyeste mode. Også når det gælder hendes undertøj.

Alle trusserne fra det danske mærke er alle produceret i skønne materialer som er af en god kvalitet. Farverne er afdæmpede og det samme er det yndige design, som vidner om noter fra den nordiske stil og romantik. Det er trusser med små fine detaljer som gør hele forskellen, og som gør at du falder for dem med det samme.

Trusser kan man aldrig få nok af, heller ikke af de mange forskellige modeller fra danske Missya. Blandt de mange forskellige trusser finder du blandt andet tai trusser, hipster og string. De mange forskellige trusser er alle smukt dekoreret med forskellige dekorationer i forskellige afskygninger. De fleste er med skønne feminine blonder som giver den enkelte trusse et sensuelt og romantisk udseende.

Er du derfor på udkig efter en skøn trusse, som ikke vælter dit budget. Endda en trusse som du ved er designet til at være med på den seneste mode og trends. Så er en trusse fra det danske mærke Missya, en trusse som helt klart er værd at kigge efter.

Vask dine Missya trusser med omhu

Er du gået hen og blevet ret vild med trusserne fra det danske mærke Missya, så er du nok også interesseret i at beholde dem i lang tid. For at de kan holde pasform og den gode kvalitet, er det derfor vigtigt at du behandler dem ordentligt.

Trusser skal som så meget andet vaskes en gang imellem. Men husk på at de ikke tåler en vask sammen med dine jeans eller dine håndklæder. Vask dem i stedet på et skånsomt program i vaskemaskinen. Brug et mildt vaskemiddel, eventuelt til uld, og sørg for at finde et som egner sig til kulørt tøj. Er dine trusser hvide, er de oftest farvet hvidt, så derfor vaskemiddel til kulørt tøj. Undgå skyllemiddel da det vil komme til at ødelægge fibrene i stoffet.

Når du skal tørre dine nye trusser, så er din tørretumbler en meget dårlig ide. Vrid i stedet dine trusser, men meget roligt, fri for vand, og hæng dem til sidst op på tørresnoren. Er du på udkig efter et par lækre trusser, men gerne til en attraktiv pris, som også er god ved din pengepung, så er de mange skønne trusser fra det danske mærke Missya, helt klart værd at se efter. Køb dine trusser fra Missya hos os og få en trusse som sidder perfekt på din numse, også selvom den ikke har kostet en formue.