Sloggi Double Comfort

Sloggi Double Comfort er Sloggis klassiske serie, som passer til kvinder i alle aldre, der værdsætter klassisk og komfortabelt undertøj. Sloggi Double Comfort er særligt kendt for den gode pasform, som derfor ikke uden grund er mange kvinders foretrukne valg, når det kommer til undertøj.

Kæmpe udvalg af de populære Sloggi Double Comfort

Sloggi formår gennem deres sortiment at sætte deres kunder i første række, hvilket kommer dig til gode, når du iklæder dig undertøj fra det anerkendte brand. Dyk ned i vores brede sortiment her på siden og find dine favorit items fra Sloggi Double Comfort.

Sloggi Double Comfort – Klassisk undertøj til kvinder

Sloggi Double Comfort er en lækker serie, som er produceret i det blødeste og fineste bomuld, og som du vil elske at bære tættest inde på kroppen. Det er derfor ikke uden grund, at Sloggi Double Comfort er mange kvinders foretrukne lingerivalg, når det kommer til klassisk og behageligt undertøj.

I Sloggi´s klassiske trusseserie finder du behagelige toppe samt forskellige trusse modeller:

Basisfarverne på de tre forskellige trussemodeller er sort, hvid og hudfarvet.

Sloggi Double Comfort trusser – din nye favorit

Når du første gange prøver Sloggi Double Comfort, vil du hurtigt finde ud af, hvorfor så mange kvinder elsker at have det på og vender tilbage til især de behagelige trusser. Med den perfekte pasform, som især kendetegner serien og de behagelige materialer i 95% bomuld og 5% elastan, gør Sloggi Double Comfort serien ekstra attraktiv.

Sloggi Double Comfort trusser har en bred elastikkant for oven, hvilket gør trusserne ekstra behagelige at have på, da elastikken ligger på et bredere stykke, end hvis det i stedet havde været en tynd elastik.

Hvordan vasker du Sloggi Double Comfort?

Da materialer og fibre på undertøj er forskelligt, er det derfor også forskelligt fra lingeri til lingeri, hvilke temperaturer det tåler at blive vasket på. Uanset hvilket undertøj du skal vaske, er det vigtigt at følger vaskeanmærkningen. Hvis ikke vil reklamations- og returretten forsvinde.

Sloggi Double Comfort som er lavet af 95% bomuld, tåler at blive vasket ved op til 95 grader. Dog mener vi, at 60 grader vil være rigeligt at vaske undertøjet på.

Forkæl dig selv med behageligt Double Comfort undertøj fra Sloggi

Sloggi Double Comfort er den ultimative selvforkælelse, da du her får blødt og bekvemt undertøj, som egner sig til enhver anledning. De bløde og behagelige materialer er åndbart, sidder som en drøm og der er ingen ubehagelige etiketter, der irriterer huden. Samtidig finder du nok ikke en bedre pasform fra noget andet mærke på markedet, da Sloggi Double Comfort smyger sig om din krop og føles blød imod din hud.

Du kan nu bevæge dig frit, som du vil, uden bekymringer om syninger eller kanter der vil genere dig. Mærk, hvordan velvære føles fra inderst til yderst, og drop dit lingeri som strammer og giver din krop mærker. Invester i stedet for i Sloggi Double Comfort, hvor du dagen lang vil føle dig fri, let og veltilpas. Det klassiske og behagelige undertøj er altså lingeri, som er ideelt til brug under et par stramme jeans eller en tætsiddende kjole, hvor produktet nærmest vil føles usynligt. Du får med Sloggi Double Comfort selvforkælelse på højeste plan samt produkter i bedste kvalitet.

Køb Sloggi Double Comfort online hos Netlingeri

Hos Netlingeri finder du altid et stort udvalg af Sloggi Double Comfort. Hvad end du søger et par hipsters, en top eller noget helt tredje af det klassiske undertøj, så finder du det her på siden.

Når du køber undertøj og lingeri her hos Netlingeri.dk, får du altid hurtig levering og billig fragt. Har du spørgsmål til vores sortiment med Sloggi Double Comfort, brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse eller andre spørgsmål til vores udvalg, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 41 40 75 00 eller sende en mail til info@netlingeri.dk.