Falke strømpebukser

Falke har stået for fashionable strømper til damer, som er lavet af høje kvalitetsmaterialer. Falke har perfektion og et godt øje for detaljer. De sætter trenden og giver dig det bedste og nyeste udvalgt af strømper og strømpebukser.

Basic strømper ● Modestrømper ● selvsiddende strømper

Falke giver dig både klassiske strømper og modestrømper, som de hele tiden udvikler på. De har stor fokus på, at der skal være noget til alles smag af både blonder, farver og designs. Vi glæder os til, at inspirere dig og vise dig Falkes smukkes og skønnes kollektioner frem.

VORES KUNDER SIGER

 

 

Falkes historie

Er en fantastisk virksomhed som har eksisteret i 120 år med vision om at skabe nye unikke produkter, hvilken vi stadig ser i dag. De skaber resultater, der kommer til live og fremkalder forbløffelse overraskelser og beundring.

De stræber efter af skabe perfekte designs og produkter til dig, ved hjælp af deres ægte og bedste håndværkere, med kendt for de fineste materialer. Men en passion for at levere det perfekte hver gang, kræver der en virksomhed med styrke, og det har Falke.

Falke kan man finde mange steder rundt om i verden, og flere og flere får kendskab til mærket. Når du først har prøvet et par strømper fra Falke, så ved du med sikkerhed, at de lever op til de forventningerne, som du får lovet. Så næste gang du ønsker et par strømper, så ved du med sikkerhed hvor du kan finde dem.


Hvilken strømpe farve skal du vælge?

Det kan godt være svært at finde ud af hvilken nylonstrømpe du skal have på til hverdagsnederdelen eller festkjolen, men så er det godt der er så mange valgmuligheder, så du kan få lige det der passer bedst dertil. Med mange mønstrer og farver vil der med sikkerhed være noget som passer perfekt til dig.

Falke har mange skin farver, som passer til enhver hudfarve. Med den rigtige farvet strømpe, kan du få et finere og mere ensartet ben.

Det er ikke kun farven der skal bestemme. Tykkelsen som også kaldes for Den, fortæller nemlig noget om hvor kraftig din strømpebuks er. Jo tykkere din strømpebuks er, jo mindre kan man se dit ben.


Hvad betyder Den?

”Den” er en forkortelse af ordet denier, som fortæller noget om din strømpebuks tykkelse. Tallet foran Denier fortæller hvor tyk din strømpebuks er. Jo større tallet er, jo tykkere er strømpen.

  • 60 Den, er en strømpe, som er tyk og kraftig. En 60 Den, vil man ikke kunne se dit ben igennem. En strømpebuks med 60 Den, er god til efteråret og vinteren, fordi den er lidt kraftigere. Du kan få strømpebukser helt op til 100 Denier.
  • 20 Den, er en strømpebuks, som er meget tynd og fin, og dermed vil man kunne se dine ben igennem. En 20 den i hudfarvet vil ligge en fin make-up på dit ben.


Hvilke materialer har falke i deres strømpebukser

Falke går utrolig meget op i at du får de perfekte strømpebukser, som både er den rigtige størrelse, pasform og selvfølgelig at materialet skal være behageligt. De fine materialer du finder i falkes produkter er:

  • Kashmir, silke, merinould og det fineste bomuld mm.

Falke vil gerne give dig det allerbedste, og stræber efter at gøre deres produkter ekstra luksus for dig. Om det er strømpebukser, selvsiddende eller ankelstrømper du er interesseret i skal du vise at Falkes priser altid følger med deres kvaliteter.


Falke viser deres personlighed

Falke er dagdrømmere, og det er de stolte af det. De har en vision om moderne livsstil og æstetik. De vil sørge for at de ikke gemmer sig men i stedet viser deres personlighed frem i deres produkter, som er i høj kvalitet og med specielle detaljer.

Falke skaber deres perfekte design med naturlige tanker. Men Falkes personlighed kommer på grund af dig. Falke er på helt samme niveau som os andre og forholder sig til de sociale miljøer, som deler deres livsstil, shopping vaner og kulturelle præferencer.

Falke skræddersyer deres strømper efter dine behov, ønsker og oplevelser – hvilket der før Falke og deres produkter unikke og uimodståelige.

Falke følger forfølger altid det perfekte design og den bedste håndlavet kvalitet


Hvordan beholder du dine falkestrømper længst muligt

Du har sikker været ude for, at du denne ene gang faktisk har investeret i et par dyre strømpebukser i håb om, at de ikke løber. Du får her nogen gode fif til hvordan dine strømpebukser ikke løber.

  1. Start med at købe den rigtige størrelse, så de ikke er for små eller for store.
  2. Start helt nede ved fødderne og bevæg strømpen med ”frem og tilbage” bevægelserne, så du ligger strømpen på benet i stedet for at trække den op ad benet.
  3. Hver gang du er på toilet, så tag hele strømpen ned til foden og start igen med at bevæge strømpen op ad benet. Hvis du ikke gør dette, vil du ikke få nok stof med op på låret og numsen, da meget stof vil ligge sig på skinnebenet.
  4. Når du ikke bruger dine strømper, så lig dem tilbage i emballagen eller i en pose, så de ikke bliver generet af andet materiale som kan gå ind og ødelægge materialet.
  5. Vær påpasselige med fingerringe og tør hud, det kan nemt tage fat i nylon trådende og rive hul. Du kan brug nogen tynde fingerhandsker, så strømpen bliver nemmere at folde op på benet.
  6. Vask altid dine strømper i en vaskepose eller i hånden.


Falkes selvsiddende strømper

Smukke, feminine og frække selvsiddende strømpebukser er også noget du kan finde fra mærket Falke. Har du festkjolen eller nederdelen klar, men mangler de feminine strømper, så find dig et par selvsiddende strømper.

Du kan både finde selvsiddende strømper i klassiske modeller men også med mønstre.

Selvsiddende strømper har en silikone kant, som vil sætte sig fast på låret. Tag aldrig creme på benet der hvor silikone kantet skal sidde, da det gør at silikone kanten ikke kan sætte sig ordentlig fat på benet.


Falke laver strømpebukser med smukke mønstre

Er der noget falke er god til, så er det strømpebukser, men også strømpebukser med detaljer og mønstre. Du kan finde en masse variationer af mønstre, som både er vilde, afdæmpende eller lidt mere sexet. Lad dig blive inspireret af Falkes smukke mønstret strømper, bestil et par hjem og vær forberedt på de kommende fester.


Strømpebukser på tilbud

Indimellem vil der være strømper på tilbud. Hvorfor så ikke benytte sig af tilbuddene og fyld garderoben op med fine mønstre og klassiske strømpebukser.

Du kan være så heldig at finde strømpebukser med op til 50%, så skynd dig at bestille hjem og med fordel have lidt forskellige at vælge mellem.

Efter brug af dine strømpebukser, skal de selvfølgelig vaskes. Det er vigtigt du følger vaskeanvisningen nøje, for at dine strømper er som nye efter vask. De fleste strømper med elastik og nylon tåler ikke at blive vasket i for varme temperaturer, da materialet vil blive slapt eller endda kan springe op.

Hvis du vasker dine strømper eller leggings i maskines, så brug din vaskepose, så både vaskemaskinen ikke ødelægger eller river fat i strømperne, eller andet tøj som kan være med skarpe kanter.

Er du i tvivl om vask af dine strømper eller hvad vaskeanvisningen fortæller dig, så kan du få nogen tips og råd her.


Køb dine strømper og strømpebukser hos Netlingeri i dag

Vi har altid et stort udvalg af Falke strømper og strømpebukser hos Netlingeri. Vi har hurtig levering og billig fragt, hvis varerne er på lageret. Køber du tilmed for 250 kr, så betaler vi fragten.

Vi hjælper dig også gerne hvis du skulle have brug for det. Du kan altid ringe eller skrive til vores kundeservice på telefon  +41 40 75 00.  Vi sidder klar til at hjælpe dig, på alle hverdage mellem kl. 8-16.