Marlies Dekkers

Luksuriøst Marlies Dekkers undertøj

Hos Netlingeri finder du det eksklusive og ikke mindst feminine og sensuelle mærke Marlies Dekkers. Her får du designerlingeri, der er lidt ud over det sædvanlige med de ofte iøjnefaldende designs, der egner sig både til hverdag og fest. Vælg imellem mange spændende varianter indenfor både trusser og bh’er.

 • Marlies Dekkers bh’er
 • Marlies Dekkers trusser

Flot, feminint, funktionelt og ikke mindst komfortabelt. Du får det hele og mere til, når du vælger lækkerier fra dette spændende brand. Kollektionerne byder som oftest på bh’er med blød og lækker vattering samt trusser og string i innovativt design. Marlies Dekkers er kommet for at blive – ingen tvivl om det. Her kan du i den grad forkæle dig selv og din garderobe med pragtfulde detaljer – detaljer, der gør hele forskellen, når det gælder lækkert lingeri.

Feminint Marlies Dekkers lingeri i høj kvalitet

Lad dine feminine former forkæle med lingeri i høj kvalitet fra det altid populære mærke Marlies Dekkers. Det er både delikat og eksklusivt i design og valg af materialer. Der er dømt creme de la creme til dig, der gerne vil have lingeri, der sidder perfekt på kroppen og samtidig gør brug af materialer med høj komfort.

 1. Nøje udvalgte materialer
 2. Fokus på de små detaljer
 3. Lækker pasform

Der er fokus på de smukke feminine former, der i den grad kommer til sin rette med smukke detaljer, der bl.a. har budt på kollektioner med feminine remme hen over skålen, mulighed for push-up effekt og trusser i matchende design.

Marlies Dekkers bh i eksklusivt look

Uanset din størrelse, så har designeren bag det spændende Marlies Dekkers mærke formået at skabe styles, der nærmest smyger sig til kroppen. Vælg imellem flere forskellige former for bh’er, der byder på skønne detaljer som:

 • Regulerbare skulderstropper
 • Lukning med høj komfort
 • Vatteret skål
 • Push-up effekt

Med mulighed for at kombinere både bh’er og trusser afhængig af præferencer og øvrig påklædning får du her et bredt udvalg af designs af både over- og underdele. Kombinér med enten smalle eller de lidt bredere trusser. String, shorts, push-up effekt og smukke detaljer er som oftest af finde i de smukke kollektioner – alle i eksklusivt look, der egner sig fortræffeligt til både hverdag og fest samt de mere specielle lejligheder, hvor lingeriet gerne må være noget helt særligt.

Shorts trusse eller string

Marlies Dekkers brandet byder ikke alene på skønne og friske farver i sine designs, men et væld af styles, der giver dig mulighed for at matche din øvrige garderobe. Skal det være string til jeans, nederdel eller måske et par hotte shorts trusser?

 • String
 • Shorts trusse

Her får du et eksklusivt mærke, der også i både trusser og shorts trusser som oftest overrasker med spændende detaljer som eksempelvis remme på bagsidens kant og yderst bløde og behagelige materialer. Har du først prøvet et par Marlies Dekkers trusser, så ved du, at komforten er høj og pasformen er perfekt.

Om Marlies Dekkers

Marlies Dekkers er ikke bare et brand – det er også navnet på designeren bag kendte og populære kollektioner som lingeri-serien Undressed. Gennem årene har Marlies Dekkers kreeret både flotte og feminine og tilmed prisvindende designs til både kvinder, mænd, unge piger og de mere kurvede feminine former. Kollektionerne har gennem tiderne budt på:

 • Kollektioner til kvinder og unge piger
 • Kollektioner til kurvede former

Dertil har kollektionerne også budt på et stort udvalg af både bomuldsundertøj samt nattøj og badetøj og tilbehør. Denne hollandske designer har gennem årene overrasket og forkælet især kvinder over store dele af verden med sine spændende lingeri kollektioner. Den første kollektion udkom i 1993 blot to år efter, at Marlies Dekkers bestod sin eksamen med stor udmærkelse ved Kunst Akademiet i Breda.

Amsterdam, Paris, Cologne, Bangkok og Berlin er blot nogle af de trendsættende hotspots, hvor kollektionerne fra Marlies Dekkers er at finde. Hun har modtaget et væld af priser for både innovativt design, bedste mode-lingeri og tilmed for ventetøj.

Marlies Dekkers udsalg

Hos Netlingeri finder du altid spændende Marlies Dekkers tilbud – naturligvis med hurtig levering. Vi har sørget for lækkerier til både hverdag og fest, og bestiller du for mere end 250 kr., så giver vi fri fragt i hele Danmark. Vi har skruet ned for priserne og op for den gode service og tilbyder dig derfor:

 • Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig
 • Gratis fragt i hele Danmark med køb for mere end 250 kr.
 • Hele 365 dages returret

Glæd dig til at gå på opdagelse i en spændende verden af lækkert lingeri, nattøj, undertøj, badetøj og tilbehør her hos Netlingeri. Har du spørgsmål til en ordre, en vare eller måske en farve, så kontakt os endelig på kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig på alle hverdage i tidsrummet 9.00-15.00. Du træffer os på tlf. +45 41 40 75 00 eller på mail info@netlingeri.dk.