Sloggi toppe

Med en skøn top fra Sloggi får du lækker top i en skøn kvalitet. Hos os finder du et bredt udvalg af skønne toppe fra det meget populære mærke. I Sloggis store sortiment af skønne toppe er kvalitet og pasform de vigtigste og mest bærende elementer.

Sloggi toppe til enhver smag

Det gælder for samtlige kollektioner også for modellerne af toppe. Sloggi formår gennem alle deres produkter altid at sætte dig i forreste række. Hvilket betyder, at du hver eneste dag vil føle dig godt tilpas, når du bærer en top fra det anerkendte mærke Sloggi.

Alle toppe er produceret i samme gode kvalitet som resten af de mange produkter, som Sloggi har designet gennem tiden. Alle med den velkendte gode pasform, som mærket blandt andet er kendt for.

En udspringer af Triumph

Sloggi har lige siden starten af 1979 været det foretrukne mærke indenfor undertøj blandt mange kvinder i hele verden. Det samme gælder for det store udvalg af skønne toppe. Sloggi er udspringer fra det anerkendte undertøjsmærke Triumph, som i lige så høj grad som Sloggi er elsket af kvinder over hele verden. Særligt for dets gode pasform og moderne og nyskabende design.

De meget fine og feminine toppe fra Sloggi er alle udviklet til at give dine bryster den absolut bedste pasform og støtte. Men er også skabt til at give dig følelsen af luksus og velvære, uanset hvad du laver. Brug de skønne toppe til hverdag eller brug dem endda til sport. Shop fx Zero Feel toppe her.

Sloggis kommer i mange forskellige modeller

Sloggi har designet en lang række toppe i mange forskellige modeller. Toppene er enten med brede eller med smalle stropper. Nedringet eller med høj hals. Fælles for de mange toppe er, at de hver især er udviklet til at give dig en helt perfekt og uovertruffen komfort, som også er det primære kendetegn for det kendte mærke. De fine toppe fra Sloggi er alle fremstillet i lækre materialer såsom bomuld, polyamid og polyester. Materialer som sikrer dig en blød og behagelig følelse på din bare hud. De fleste toppe fra Sloggi er sømfrie og er produceret i let stretch, som er med til at give dig en total bevægelsesfrihed.

Under hvert bryst på den enkle top er der en indkapslet ekstra støtte. Støtten er meget behagelig og sikrer, at du ikke kommer til at føle, at dine bryster falder ud. I stedet er denne støtte med til at forme brystet på plads i toppen, så du føler dig godt tilpas.

En top fra Sloggi kan bruges som BH'er, men den kan også bruges til andre formål. Toppen kan holde dig varm, eller bruges som en smart del af dit look. Hvordan du bærer din top, er selvfølgelig op til dig. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas, når du har din top fra Sloggi på.

Mange af de skønne toppe fra Sloggi er designet med et bredt rygstykke. Rygstykket er med til at sikre, at toppen ikke i løbet af dagen begynder at glide op på din ryg. Det er også med til at sikre dig en meget behagelig bærekomfort. Der skabes et perfekt hold rundt omkring hele kroppen, som hjælper med at støtte og løfte brystet. Ved hjælp af det brede rygstykke vil du ikke komme til at føle en tyngende fornemmelse, men nærmere en total støtte af dit bryst.

Er du på udkig efter en top i Sloggis fantastiske kvalitet og pasform? Så tag et kig på det store udvalg på her på siden. Her finder du mange forskellige slags toppe. Alle i fine kvaliteter og designet i moderne farver og mønstre som med garanti vil tiltale mange. Køb din top fra Sloggi her på siden og få en top som både føles behagelig at have på, også når det gælder hver eneste dag.