Sloggi Zero Feel

Sloggi Zero Feel er behageligt undertøj til dig, der er træt af ubehagelige bøjler, irriterende elastikker og undertøj, der generer og kradser. Her får du optimal støtte og komfort hele dagen lang, og serien har et tidløst og enkelt design, som du vil elske at bære hele dagen igennem.

Blødt og behageligt Zero Feel undertøj fra Sloggi

Når du køber undertøj fra Zero Feel serien fra Sloggi, får du produkter, hvor der er kælet for lækre og bløde materialer, der føles dejligt mod huden. Du er derfor altid sikret en god komfort, når du køber Sloggi Zero Feel. Vi har også et stort udvalg af Sloggi Zero Feel braletter.

Fyld din undertøjsskuffe med blødt og behageligt undertøj fra Sloggi Zero Feel. Serien er lavet i kompromisløs kvalitet og har et bøjle- og sømløst design, der tilpasser sig efter din krop og giver dig præcis den støtte, som du har brug for.

Bøjlefrie BH'er er noget af det mest behagelige undertøj, til kvinder der findes. Når du samtidig sætter dem sammen med et par sømløse trusser, har du den perfekte kombination, hvis du sætter pris på at have det godt og føle dig behageligt klædt på inderst inde. Med Sloggi Zero Feel får du ingen tryk- og kradsemærker, og der er ingen generende og stive metalbøjler eller elastikker der strammer.

Sloggi Zero Feel tilpasser sig efter din form og passer perfekt både under en t-shirt til hverdag eller under en kjole til en festlig begivenhed. Bh´erne fås med forskellige udskæringer og trusserne i flere modeller, så du kan finde det sæt, der passer bedst til din stil og dine behov.

Hvordan føles sømløse trusser fra Sloggi Zero Feel?

Sloggi Zero Feel sømløse trusser er super lette, bløde og velsiddende, og så findes de i flere forskellige modeller, så du kan helt sikkert finde et eller flere par, som du vil elske at bære inderst inde. De sømløse Zero Feel trusser som både findes i g-string, tai, hipser og shorts modellerne, vil være uden syninger og helt uden nogen form for søm, som strammer ind og skærer midt på ballen. De sømløse trusser former sig efter dine former og giver et naturligt look.

Sloggi Zero Feel trusser er et must have i garderoben. Det er altid dejligt at have et par trusser til den tætsiddende festkjole, eller til når du bare har brug for at føle velbehag i hverdagen.

Hvad er Sloggi Zero Feel OEKO-TEX?

Sloggi Zero Feel giver dig støtte uden at tvinge din krop til en bestemt form. Zero Feel ligger sig nemlig ind til kroppen og tilpasser dine kvindelige former. Uden sømme er de sømløse trusser usynlige under tøjet, og så får du samtidig fuld bevægelsesfrihed, da stoffet følger dine bevægelser og smyger sig ind til kroppen på grund af de fantastiske og bløde materialer.

I Sloggi’s sortiment finder du blandt andet Zero modal, lavet af 75% modal og 25% elastan, som er lette og behagelige trusser. Trusserne kan du finde i basic farverne sort, hvid og hudfarvet i størrelserne XS-XL. Sloggi Zero Feel modellerne har derudover miljømærket OEKO-TEX, som er en certificering indenfor tekstiler. Produkter som er OEKO-TEX mærket, er bæredygtig produktion og er samtidig testet for forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Stort udvalg af Sloggi Zero Feel tilbud online

Her på siden finder du de bedste online Sloggi Zero Feel tilbud til kvinder. Med produkter i topklasse fra det anerkendte undertøjsbrand Sloggi, kan du være sikker på, at selv de mest nedsatte tilbuds varer holder en høj standard, når du køber lingeri fra Zero Feel på udsalg. Sloggi er nemlig et velanset brand på markedet, når det handler om lingeri, som imødekommer kundernes behov for såvel kvalitet som pasform.

Ønsker du at tilføje din lingeriskuffe nyt, blødt og sømløst undertøj fra Sloggi Zero Feel til nedsatte priser, så er du landet på den helt rigtige side. Er du på udkig efter gode online Sloggi Zero Feel tilbud, så bør du holde godt øje med denne side. Her finder du alt fra BH'er, trusser, t-shirts og bandeauer til kvinder i gode kvalitetsmaterialer, som du vil elske at iklæde dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du behøver derfor ikke vente længe, inden du kan tage dit nyindkøbte Sloggi Zero Feel lingeri brug.