Tommy Hilfiger toppe

De mange forskellige Tommy Hilfiger toppe gør det nemt at finde både smart og behageligt undertøj. Der findes mange forskellige modeller, så der vil med garanti også være en, der sidder godt på dig.

Tommy Hilfiger toppe til enhver smag

Hilfiger toppe som du finder her på siden, findes i størrelserne XS til XL og er fremstillet i blødt og elastisk bomuld, som får dig til at føle dig godt tilpas fra inderst til yderst hele dagen. Uanset om du skal til fest eller tilbringe tid på løbebåndet i fitnesscentret, så vil en Tommy Hilfiger top føles behagelig at have på.

Tommy Hilfiger toppe er derudover også yderst behageligt hverdagsundertøj, når komfort er lige så vigtigt for dig, som det er, at dit tøj sidder pænt. Hos os finder du et bredt udvalg af de populære Tommy Hilfiger bralettes og toppe, som du hurtigt vil elske at have på til enhver lejlighed. Shop eksklusive Tommy Hilfiger badedragter. Tommy Hilfiger er kendt for deres BH'er, badetøj, trusser og bikinier.

Tommy Hilfiger top til alle former

At finde den helt rigtige top kan være en udfordring. Med de mange forskellige Tommy Hilfiger toppe behøver det dog ikke at være så svært. Der findes nemlig mange forskellige modeller og der vil derfor med garanti også være en model, der sidder godt på dig. Når du skal beslutte dig for hvilken model, der passer dig bedst, skal du særligt være opmærksom på, at en top grundlæggende opfylder 3 behov:

  • Den skal være smart
  • Give støtte til din barm så du ikke får ondt i nakke og skuldre
  • Sørge for at dit tøj sidder pænt
For at vælge hvilken Tommy Hilfiger top du skal investere i, skal du derfor særligt tage udgangspunkt i, hvordan din krop er bygget og hvad du skal bruge din top til.

Hvilken Tommy Hilfiger top skal du vælge?

Spørgsmålet for mange lyder, hvilken model top fra Tommy Hilfiger jeg skal vælge? Dette afhænger af, om du har en lille eller en stor barm. Det er derfor vigtigt, at du tager udgangspunkt i, hvordan din krop er bygget og hvad du skal bruge din nye top fra Tommy Hilfiger til.

Top til lille barm:

Er din barm lille, så vil en triangle model eller modellen bralette iconic være et godt valg. De dybe udskæringer på netop disse modeller, får nemlig barmen til at syne en smule større og giver således et smukt og symmetrisk udtryk. Omvendt kan disse to modeller mangle støtte, hvis du har en stor barm.

Top til stor barm:

Har du en større barm, vil en almindelig bralette med høj front eller krydsende skulderstropper være et bedre valg. Disse modeller giver nemlig masser af stabilitet til brystet, især under fysisk aktivitet. Til gengæld kan disse modeller få en lille barm til at forsvinde en smule, hvilket også er praktisk, når du dyrker sport. Men derimod en smule generende og knap så feminint, når du skal klædes smart på.

Tommy Hilfiger sports bh

De smarte Tommy Hilfiger toppe er oplagte at bruge under sport, træning eller løbeturen. De er alle fremstillet i blødt og lækkert bomuld, som er behagelige at have på og som sørger for, at fugten trækkes væk fra huden, når din krop arbejder.

Mange vælger netop derfor at bruge deres Tommy Hilfiger top som sports bh. En ting er nemlig, at udtrykket er både afslappet og sporty og passer netop derfor til stilen i træningscentret. En anden ting er, at især modellerne X-bralette og Cotton bralette Iconic – begge fra Tommy Hilfiger kollektionen – giver god støtte under fysiske aktiviteter, som ved for eksempel hop og løb.

Find en Tommy Hilfiger top i den rigtige størrelse

Kender du allerede de populære Tommy Hilfiger toppe? Hvis ja, så er du sikkert ikke i tvivl om, hvilken størrelse, du har brug for. Er du derimod ny indenfor bralettes og toppe fra Tommy Hilfiger, kan det måske være lidt sværere.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du vælger den størrelse, som du plejer. Svinger du mellem to størrelser, er vores anbefaling, at du vælger den største. Gå på opdagelse i vores store sortiment af Tommy Hilfiger toppe her på siden og find nmt og hurtigt dine nye undertøjsfavoritter fra det populære amerikanske mærke.