Tommy Hilfiger BH

Søger du en Tommy Hilfiger BH? Så er du kommet det helt rigtige sted. Det amerikanske tøjfirma Tommy Hilfiger blev grundlagt tilbage i 1985. Lige siden er brandet blevet meget kendt, blandt andet for deres konsekvente brug af farverne rød, hvid og blå.

Kæmpe udvalg af Tommy Hilfiger BH'er

Siden start har Tommy Hilfiger været den globale pioner, når det handler om den klassiske og amerikanske cool stil. Tommy Hilfiger er tøj og undertøj, som er designet i en enkelt og klassisk stil. Det gælder i høj grad også for deres mange skønne BH’er, som du kan finde her hos os.

Gå på opdagelse i Tommy Hilfigers store udvalg af skønne og komfortable BH’er her hos NetLingeri.dk og lad dig forføre af Tommys ungdommelige ånd, sublime kvalitet og gode stil. Tommy Hilfiger er kendt for deres nattøj, badetøj, trusser, bikinier, toppe og badedragter.

Tommy Hilfiger BH til hverdag

Du har helt sikkert som langt de fleste andre kvinder en BH på hver eneste dag. Også hele året rundt. Alene derfor er det selvfølgelig vigtigt at bære en BH, som sidder helt perfekt. Men også en model som får dig til at føle dig godt tilpas hver eneste dag.

De fleste kvinder bruger oceaner af tid på at finde det helt rigtige tøj til at tage på. Det gælder tøj lige fra en dag på jobbet, tøj til festen eller bare til en dag hjemme i sofaen foran tv’et. Nogle glemmer bare vigtigheden af at bære en god og komfortabel BH – og det er en skam.

Den rigtige skålstørrelse og de helt rigtige mål, har stor betydning for dit velbefindende. Men også for din udstråling. Bærer du den rigtige størrelse BH, vil du helt kunne undgå smerter i for eksempel nakke, ryg og hoved. Strammer BH’en rundt om brystet? Så er skålen i din BH enten for lille eller for stor eller måske en helt tredje ting. Det er heller ikke altid nemt at finde frem til den BH, som sidder fuldstændig perfekt, men gør du dig umage med at finde den eneste ene, er det dog det hele værd.

Et væld af muligheder

I Tommy Hilfigers store sortiment af skønne BH’er, kan du finde mange forskellige varianter, som hver især kan noget helt forskelligt. De forskellige kategorier er:

  • T-shirt BH
  • Bralette BH med bryderyg
  • Bralette BH med brede stropper
  • Push-up BH
  • BH med bøjle og vatterede skåle
  • BH uden bøjle
Alle BH’er er designet og produceret i Tommy Hilfigers velkendte kvalitet og sublime materiale, der sikrer dig en optimal komfort, som der ofte kræves i løbet af en dag. Er du i tvivl om, hvordan du finder den bedste og mest komfortable BH? Så brug disse enkle og gode råd. De er værd at tage med, når du skal ud og finde din næste Tommy Hilfiger BH.

Din BH størrelse består af to simple ting:

  • 1. Omkredsen under dit bryst
  • 2. Din skålstørrelse
Når du skal finde frem til omkredsen på dit bryst, skal du bruge et målebånd. Stil dig eventuelt foran et spejl, så du sikrer dig at holde målebåndet stramt og lige. Skålstørrelsen måler du på samme måde. Bliv derfor stående foran spejlet og mål dit bryst, der hvor der er mest fylde.

Hvordan kan jeg vide om min nye Tommy Hilfiger BH sidder perfekt?

Det første du skal lægge mærke til ved din nye BH, er det stykke af BH’en som går rundt om din krop. Det skal sidde helt lige og parallelt med BH´ens skåle. Når du lukker BH’en, kan du teste om størrelsen er rigtig eller forkert. Du skal derfor kunne have to fingre under det bælte, som går rundt om dit bryst. Bæltet må hverken stramme eller være løst.

Dine bryster skal også altid fylde skålene helt ud. En god hjælp er at løfte brystet og placere dem korrekt i skålene, når du tager BH’en på. Følger du dette råd, har du en lækker BH, som sidder helt perfekt hele dagen igennem. Er du derfor på udkig efter en lækker BH fra Tommy Hilfiger, så tag et kig her hos os hos NetLingeri.dk. Du vil uden tvivl blive fristet af de mange skønne BH’er fra det meget anerkendte og meget stilrene brand.