Tommy Hilfiger badedragt

Det amerikanske tøjbrand Tommy Hilfiger er særligt kendt for deres brug af røde, blå og hvide farver. Farverne bruges i mange af deres populære produkter. Det gælder også for mange af deres sporty og klassiske Tommy Hilfiger badedragter, som tiltaler mange kvinder verden over.

Shop eksklusive Tommy Hilfiger badedragter

Tommy Hilfiger er kendt for deres BH'er, nattøj, badetøj, trusser, bikinier og toppe. Badedragterne fra Tommy Hilfiger er både klassiske, elegante og luksuriøse, og passer helt perfekt til den aktive kvinde. Som for hvem sport og en aktiv hverdag er uundgåelig. Badedragterne er produceret i lækre materialer og i en fantastisk kvalitet.

Her hos NetLingeri.dk finder du et stort udvalg af de mange stilrene badedragter fra Tommy Hilfiger. Alle er produceret i holdbare materialer og designet i den bedste pasform, som sikrer dig en fantastisk pasform hele dagen igennem.

Badedragten - en sand klassiker

Den klassiske badedragt har de seneste år oplevet et stærkt comeback. Den meget almindelig badedragt har i mange år stået i skyggen af den lille bikini. Som mange, især unge kvinder, har svoret sig ved. Men i de seneste år er den klassiske badedragt igen blevet en attraktiv og populær beklædningsdel på stranden. I høj grad også blandt de helt unge kvinder.

Hvert år kommer der nye smarte kollektioner af flotte badedragter. Dermed også mange nye snit og nye farver som for eksempel koral, gult, sort og køligt blå. Det er også en af grundene for, at de smarte badedragter igen er blevet hotte.

Feminin, klassisk og enkelt bademode fra Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er uden tvivl et af verdens største brands, som blandt andet designer klassiske og enkle badedragter blandet med et moderne tvist. For designeren bag de skønne badedragter var og er den enkle klassiske stil en selvfølge.

De mange badedragter er alle designet i forskellige stile og snit. Her på siden kan du blandt andet finde:

  • Badedragter med brede stropper
  • Badedragter med smalle stropper
  • Badedragter med justerbare stropper
  • Badedragter med krydsede stropper foran
  • Badedragter med krydsryg
  • Badedragter med halterneck
Der er mange forskellige muligheder, når det drejer sig om de lækre Tommy Hilfiger badedragter. Kollektionerne byder på mange nye designs men også på mange forskellige farver såsom gul, rød, sort og med farvede striber.

Smart og sporty design fra Tommy Hilfiger

Man er aldrig i tvivl om Tommy Hilfigers klassiske badedragt. Heller ikke om hvem det er, der står bag det klassiske design. Det lille rektangulære røde og hvide logo er meget iøjnefaldende og bliver ofte gjort synligt på mange af badedragterne. Tommy Hilfiger følger hele tiden med den nyeste trend indenfor bademoden. Derfor finder du også her hos os alle de nyeste og flotteste badedragter fra det kendte brand.

Det er nye snit som blandt andet smarte udskæringer i ryggen. Små detaljer med fine sløjfer. Badedragter med grafiske striber i rød, blå og hvid. Nogle med frække udskæringer med kig til maven, andre er designet i metallic farver med små detaljer i nakke og på hoften.

Brug en Tommy Hilfiger badedragt som tilbehør

Her hos NetLingeri.dk kan du finde mange forskellige modeller af flotte badedragter. Kigger du dig lidt omkring, finder du blandt andet klassiske ensfarvede badedragter, badedragter med halterneck, badedragter med brede eller smalle stropper og badedragter med en enkelt strop over skulderen.

De fleste kvinder vil nok mene, at badedragter kun skal bruges til at bade i. Men der findes alligevel andre kreative måder at bruge den på. Brug eksempelvis din Tommy Hilfiger badedragt som ekstra tilbehør sammen med dine yndlingsshorts. Eller sammen med en flot sommer nederdel på en varm og solrig sommerdag.

Her hos NetLingeri.dk finder du et stort og spændende udvalg af flotte badedragter fra det anerkendte brand Tommy Hilfiger. De er både klassiske, farverige, sporty og iøjnefaldende. Så dyk ned i vores store udvalg og lad dig friste af de mange skønne badedragter fra Tommy Hilfiger.