Marie Jo Avero

Marie Jo Avero er lingeri til kvinder, der ønsker at iklæde sig kvalitet inderst inde. Her er der virkelig kræset for både pasformer og designs, så du både får elegant lingeri, men også komfortabelt undertøj, som du kan bruge til enhver anledning. Stort udvalg af Marie Jo BH'er og trusser fra serierne: Jane og Tom.

Marie Jo Avero – eksklusivt lingeri i smukt design

Her er der altid fokus på de eksklusive detaljer, som for eksempel de smukke margueritter op ad stropperne. Marie Jo Avero er mange kvinders foretrukne valg, når de skal forkæle sig selv med nyt lingeri. Og det er ikke uden grund. De smukke detaljer, den gode pasform og den behagelige komfort gør undertøjet til mange kvinders personlige favorit lingeri.

Vi har her på siden samlet hele det store udvalg af den populære Marie Jo Avero serie. Du behøver derfor ikke lede andre steder, hvis du er på udkig efter nyt lingeri fra den populære undertøjsserie.

Kæmpe udvalg af Marie jo undertøj

Med Marie Jo Avero kan du forkæle dig selv med sexet undertøj i lækre materialer og i flotte farver, som du kan bruge til enhver anledning. Designet som er både forførende og sexet er svært at modstå, samtidig med at det giver enhver kvinde følelsen af velvære.

For Marie Jo er det vigtigt, at du altid kan finde et matchende sæt undertøj, som kan give dig den bedste følelse tættest inde på kroppen. Du kan derfor altid finde en komfortabel BH med en matchende trusse, som du kan bruge til både hverdag samt under din festkjole. Marie Jo Avero er lavet i de bedste materialer og har en pasform, som giver dig den helt rigtige støtte og det perfekte løft. Det uovertrufne design giver dig en følelse af at bære et eksklusivt sæt lingeri, når du ifører dig Marie Jo Avero.

Marie Jo Avero er til dig, der ønsker smukt og funktionelt lingeri i et feminint design, som kan bruges til enhver anledning. Her er du garanteret en pasform og undertøj med lang levetid.

Feminint undertøj fra Marie Jo

Den alsidige Avero serie er en populær favorit fra Marie Jo. Avero er en kombination af feminine tern og et smukt blomstret marguerit broderi på BH stropperne samt på nogle af trussemodellerne. Avero BH´erne fås både med og uden vattering i skålene, og kan bruges som almindelig BH eller laves om til en halter neck. Den er stilfuld, anvendelig og findes i et væld af farver, så du kan altid finde en farve, som passer til dit outfit eller til resten af din garderobe. Du kan også altid finde et par matchende trusser i flere skønne modeller.

Med Marie Jo Avero undertøj går du aldrig galt i byen. Her er der nemlig styr på både alt lige fra stropper, syninger og materialevalg til lukkeordninger. Du er derfor garanteret undertøj, som er designet helt optimalt til dig og din figur.

Marie Jo Avero i tidens flotteste farver

Marie Jo er til kvinder, der elsker luksus og de nyeste trends, der matcher tidens mode og tendenser. Den klassiske og populære Marie Jo Avero serie er en genganger sæson efter sæson. Samtidig kommer Avero lingeri hele tiden i nye moderigtige farver, som passer til sæsonens seneste modetrends.

Marie Jo producerer den flotte Avero BH i mange flotte farver med tilhørende trusser i mange forskellige modeller. Så uanset om du er til String, Tai, Maxi, Hipsters eller Hotpants, kan du finde et par Marie Jo Avero trusser, som matcher din BH fra samme serie.

Marie Jo Avero er og bliver en populær favorit. BH´en som med sine smukke hjerteformede skåle, der giver en helt fantastisk pasform, er en favorit hos rigtig mange kvinder verden over. Avero serien laves altid i sort og hvid og hver sæson kreeres den i sæsonens smukke farver, så du kan tilføje afveksling og farve i din undertøjsskuffe.

Køb Marie Jo Avero online her hos Netlingeri

Hos Netlingeri har vi gjort det let for dig at finde hele den smukke Avero serie fra Marie Jo. Vi har nemlig samlet hele det store udvalg fra serien et sted – nemlig her på siden. Du kan derfor nemt og hurtigt finde den BH eller de par trusser i sæsonens nyeste farver samt de klassiske farver som sort og hvid, som går igen sæson efter sæson.

Har du spørgsmål til en bestemt style eller er du i tvivl om størrelse, sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 41 40 75 00 eller sende en mail til info@netlingeri.dk. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt, så du kan få bestilt dit nye Marie Jo Avero undertøj hjem hurtigst muligt.