Marie Jo Tom

Marie Jo Tom har i dag en meget loyal fanskare af kvinder, der vender tilbage til det populære lingeri gang på gang. Og dette er ikke uden grund. Vi fører et stort udvalg af Marie Jo BH'er og trusser. Shop fx eksklusivt undertøj fra de kendte Marie Jo serier: Avero og Jane.

Marie Jo Tom – eksklusivt lingeri i smukt design

De flotte detaljer og lækre materialer får enhver kvinde til at føle sig feminin og sexet klædt på inderst inde på kroppen. Hvad end du er på udkig efter et par Marie Jo Tom trusser, en BH eller en bodystocking, så finder du her på siden et stort udvalg fra den populære undertøjsserie, som du vil elske at iklæde dig til enhver anledning.

Moderne og unikt lingeri

Hvis du som enhver anden kvinde søger luksus til din lingeriskuffe, vil Marie Jo Tom være det helt rigtige og oplagte valg. Tom serien fra Marie Jo er utroligt lækkert lingeri i flotte farver, med feminine udskæringer og interessante former. Læg mærke til de flotte og unikke detaljer, som hver enkelt stykke lingeri bærer på.

Her er der kræset om detaljerne helt ned til det mindste, hvor selv stropperne på Tom BH’erne har en flot udformning i form af broderi. Marie Jo Tom er frækt, diskret og sensuelt opmærksomhedskrævende lingeri, som henvender sig til alle anledninger. Oveni det kan du også bruge BH’en som halterneck, da der er aftagelige og regulerbare stropper, som derfor er helt perfekte til toppe eller festkjoler.

Marie Jo Tom er…
  • Elegant
  • Luksuriøst
  • Design med egen karakter
  • Noget du fortjener!
  • Feminint

Marie Jo Tom til den kvalitetsbevidste kvinde

Som en af Marie Jo’s kerneværdier går det populære undertøjsmærke aldrig på kompromis med kvalitet. Derudover er de kendt for deres smukke lingeri af høj teknisk kvalitet, som giver en perfekt pasform og samtidig har en lang holdbarhed. Det belgiske brand henvender sig særligt til den modebevidste kvinde, som sætter pris på smukt, funktionelt og feminint lingeri, hvor pasformer og materialer er i topklasse.

Som en fordel har Marie Jo altid været på forkant, når det gælder lingeriudviklingen, hvor de særligt har lagt fokus på kvalitet og æstetik. Derved har de skabt mange af de ting, som vi tager for givet ved lingeri, såsom matchende sæt, regulerbare stropper foran i stedet for på ryggen og kollektioner med nye og lette materialer. For Marie Jo er det vigtigt, at enhver kvinde kan finde netop det sæt undertøj, som tilpasser sig dig og din krop, da dette kan være med til at give den bedste start på dagen.

Med undertøj fra serien Marie Jo Tom, kan du opnå absolut selvforkælelse med lækre materialer, bløde kvaliteter og moderigtige farver. Det er ikke uden grund, at kvinder verden over vender tilbage til Marie Jo Tom serien, når det kommer til køb af nyt lingeri. Designet er svært at modstå og serien er både forførende, sexet og giver enhver kvinde følelsen af totalt velvære fra inderst til yderst.

Du er med lingeri fra det belgiske mærke sikret at være klædt godt på med komfortabelt undertøj, som er produceret i de bedste materialer, og som samtidig fremhæver din krops naturlige former med den rette støtte og det helt rigtige løft.

Få de seneste nyheder fra Marie Jo Tom

Marie Jo lancerer løbende nyheder fra deres populære Tom serie bestående af forskellige lingeri modeller, her i blandt BH’er, bodystockings og trusser i massevis. Det belgiske brand er til kvinden, der elsker luksus og det nyeste design look, samtidig med at de klassiske modeller skal være i top.

Der kommer hele tiden moderigtige nyheder fra Marie Jo Tom i de forskellige sæsoners farver samt sidste nye design, hvor du med sikkerhed vil finde en style, som egner sig til netop dig og dine ønsker til dit lingeri.

Køb Marie Jo Tom online

Her hos Netlingeri.dk har vi samlet et sortiment fra Marie Jo Tom, hvor du helt sikkert vil finde, det du søger fra den populære serie. Er du på jagt efter nymoderne, smukt undertøj, som du kan bruge til enhver anledning, hvor komfort er vigtigt, så er Marie Jo Tom helt sikkert noget for dig. BH’en er med sin glatte skål perfekt under en t-shirt samt til særlige anledninger, da du også kan bruge den som halterneck.

Vi har gjort det relativ let og overskueligt for dig, da vi har samlet alt fra Marie Jo Tom et sted – nemlig her på siden. Så er du på jagt efter nyt undertøj til lingeriskuffen, vil vi mene, at du er landet det helt rette sted. Gå på opdagelse i de smarte og moderigtige produkter her på webshoppen og forkæl dig selv, eller en du holder af, med smukt nyt lingeri fra Marie Jo Tom. Skulle du have spørgsmål om størrelse eller andet, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt i løbet af ugens hverdage vil besvare din henvendelse – nemmere bliver det ikke at shoppe lingeri online.